Inschrijven als nieuwe patiënt(e)

De praktijk is geopend voor nieuwe patiënten

Aanmelden als nieuwe patiënt(e)

De praktijk is open voor nieuwe inschrijvingen. Inschrijving is mogelijk als u in ons verzorgingsgebied woont. Het werkgebied van de praktijk is:

Westerhaar-Vriezenveensewijk en omliggende kernen waaronder Sibculo, Kloosterhaar, Vroomshoop en Vriezenveen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze assistente.

Indien u zich wilt inschrijven als nieuwe patiënt(e) in onze praktijk, kunt u de benodigde inschrijfformulieren bij de balie ophalen of hier downloaden. Alle formulieren dienen volledig ingevuld te worden.

U kunt de formulieren ingevuld inleveren bij onze balie vergezeld met een kopie van uw identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) ; opsturen per e-mail: praktijkhorstink@ezorg.nl of per post. Wilt u graag kennismaken met de huisarts dan kunt u daar een afspraak voor maken via de assistente.


Uitschrijven als patiënt

Uw medische geschiedenis staat in uw patiëntendossier. Het is gebruikelijk dat het dossier van de oude huisarts wordt overgedragen aan de nieuwe huisarts. Hiervoor is voor huisartsen een richtlijn opgesteld. (KNMG Advies voor overdracht patiëntendossier bij
veran­dering van huisarts).

Na het inschrijven bij uw nieuwe huisarts meldt u mondeling, telefonisch of schriftelijk bij ons dat u overstapt naar een andere huisarts.  Daarbij geeft u aan:

* De reden waarom u wilt overstappen;
* Per wanneer u wilt overstappen;
* De naam en het adres van uw nieuwe huisarts.

Na het uitschrijven wordt uw dossier naar uw nieuwe huisarts gestuurd. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw medisch dossier digitaal wordt overgedragen aan uw nieuwe huisarts. U kunt als patiënt niet zelf het originele dossier meenemen naar uw nieuwe huisarts. Wel heeft u recht op inzage in uw dossier. Ook heeft u recht op een kopie van uw dossier. Hiervoor kan de huis­arts een kostenvergoeding vragen.

Adresgegevens

Hoofdweg 132- P
7676 AJ Westerhaar-Vriezenveensewijk

Tel: 0546-659205
Spoed: 0546-658085

Openingstijden
Maandag8:00 – 17:00
Dinsdag8:00 – 17:00
Woensdag8:00 – 12:00
Donderdag8:00 – 17:00
Vrijdag8:00 – 17:00
Zoeken

Voor meer informatie over uw zorgvragen kunt u hier terecht . Meer informatie

%d bloggers liken dit: